Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Όλοι στους δρόμους και στην απεργία στις 17 Μάη!

Τη μέρα της Πρωτομαγιάς επέλεξε συνειδητά με πλεόνασμα κυνισμού και υποκρισίας η κυβέρνηση να πανηγυρίσει για τον «άσπρο καπνό της επίτευξης της συμφωνίας» που προοιωνίζει κατάμαυρες μέρες για τον ελληνικό λαό και άσπρες για τους δανειστές και το κεφάλαιο…

Χυδαία διαλαλούν το τέλος των μνημονίων, ενώ νομοθετούν νέο μνημόνιο χωρίς τέλος.
Αδίστακτοι κρύβουν τα κείμενα της συμφωνίας που περιέχουν μεθόδευση νέων μέτρων για εργασιακά, συνδικαλιστικά και αξιολόγηση τον Ιούλιο και Ιούνιο.
Χωρίς καμιά ηθική πια αναστολή μιλούν για «αντίμετρα» μετά από… 3 χρόνια (όπως οι «μεταρρυθμίσεις» στην εκπαίδευση) για… κάποιους, εάν και εφόσον… και ίσως… η τότε κυβέρνηση.
Καγχάζουν μπροστά στην αδυναμία του εργατικού κινήματος να αντιδράσει μιλώντας για αποδοχή των μέτρων.
Είναι καιρός να απαντήσουμε, να βάλουμε τώρα τέλος στη μακρά περίοδο αναμονής και απογοήτευσης.
Η γενική πανεργατική απεργία τις 17 Μάη είναι ανάγκη να μετατραπεί σε πανεργατικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο και εφαλτήριο νέων μεγάλων αγώνων ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει τεράστια τμήματα των εργαζομένων και του λαού μας, που βγάζει το δημόσιο πλούτο στο σφυρί.
Οι νέοι αγώνες που έρχονται δεν θα είναι οι τελευταίοι των νικημένων αλλά οι πρώτοι του νέου γύρου για την ανατροπή των μέτρων, ενάντια στη βαρβαρότητα της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ!
Αγώνες σύγκρουσης κι ανατροπής – όχι διαμαρτυρίας κι υποταγής!
Όλοι στους δρόμους και στην απεργία στις 17 Μάη!

Συγκέντρωση στις 10.00 π.μ. στο Παράρτημα.